Kunder

Registrer viktige detaljer som kontaktpersoner, kontaktinformasjon, tidligere oppdrag og spesifikke preferanser. Dette gir deg muligheten til å skreddersy dine tilbud og tjenester basert på kundens behov og historikk.

Det kan være en utfordrende å holde oversikt over alle detaljer knyttet til enhver kunde. Hva var det siste prosjektet du utførte for dem? Hvordan så badet deres ut? Hvilken pakning installerte du sist? Har de noen spesifikke preferanser du må være oppmerksom på?

Vår kundeoversikt er mer enn bare en kontaktliste. Det er et kraftig verktøy som lar deg registrere og oppdatere alle viktige kundedetaljer på ett sted. Dette inkluderer informasjon om kontaktpersoner, kontaktinformasjon og tidligere utførte prosjekter. Ved å ha all denne informasjonen lett tilgjengelig, sørger du for at ingen detaljer går tapt i mylderet av daglig arbeid.

Med all denne informasjonen ved fingerspissene, kan du levere en mer personlig og skreddersydde tjenester. Digitech er i tillegg integrert mot Brønnøysundregisteret slik at du enkelt kan opprette nye kunder i vårt system

Kundemodulen gir deg muligheten til å få en helhetlig oversikt over tidligere utførte prosjekter og behov hos en gitt kunde. Dette gir deg muligheten til å være proaktiv, anta kundenes behov før de selv gjør det, og levere løsninger som virkelig passer for dem.

I tillegg, med all kundeinformasjon organisert og lett tilgjengelig, blir det enklere å følge opp med kunder etter at et prosjekt er fullført. Dette hjelper deg med å opprettholde en åpen dialog, løse eventuelle problemer raskt, og sikre at kundene dine er fornøyde.

Gi kundene dine den personlige opplevelsen de fortjener, og bygg sterkere, mer lønnsomme forhold med Digitechs kundeoversikt.

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk! Vi tar kontakt så fort som mulig.
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.