Timelister

En mobilvennlig løsning som lar deg enkelt føre timer mens du er ute i felten. Du kan raskt velge riktig prosjekt, skrive inn antall timer og legge ved eventuelle kommentarer. Timelistene blir automatisk lagret i systemet, og du kan generere rapporter for å holde oversikt over arbeidstimer og fakturering.

Effektiv tidsregistrering er et kritisk aspekt av en vellykket bedrift. Dessverre kan det ofte føles som en uønsket distraksjon, spesielt når du er midt i et oppdrag. Men det trenger ikke å være slik. Med våre mobilvennlige timelister, kan tidsregistrering bli en enkel og smidig del av din arbeidsdag, selv når du er ute i felten.

Vår tidsregistreringsløsning er designet med tanke på enkelhet og effektivitet. Fra din mobil kan du raskt velge det aktuelle prosjektet, skrive inn antall timer, og legge til eventuelle kommentarer eller notater. Alle timelistene blir automatisk lagret og synkronisert i systemet, noe som betyr at du kan fokusere på ditt arbeid uten å bekymre deg for å glemme å registrere timer. Det reduserer muligheten for menneskelige feil og sikrer at du har en nøyaktig oversikt over arbeidstiden.

Løsningen vår inkluderer også funksjonalitet for å generere detaljerte rapporter direkte fra systemet. Dette gir deg muligheten til å holde oversikt over arbeidstimer, produktivitet og fakturering på en enkel og effektiv måte. Med denne informasjonen lett tilgjengelig, kan du enklere administrere prosjekter, budsjettere tiden mer effektivt og sikre at du blir kompensert for arbeidet ditt.

Dessuten kan timelistene forbedre kommunikasjonen og klarheten både internt og med kundene. Med en nøyaktig oversikt over brukt tid på et prosjekt, kan du gi kundene klare og rettferdige estimater og fakturaer, noe som bidrar til å bygge tillit og sterke kunderelasjoner.

Med vår mobilvennlige timeliste-løsning, blir tidsregistrering en integrert del av arbeidsdagen, uten å forstyrre produktiviteten eller arbeidsflyten. I stedet for å se det som en distraksjon, kan du omfavne det som et verktøy for forbedret nøyaktighet, effektivitet og suksess for din bedrift. La Digitech hjelpe deg å gjøre tidsregistrering enkelt, effektivt og nøyaktig.

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk! Vi tar kontakt så fort som mulig.
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.